S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La inscripció per a participar en les activitats d’Estiu Urbà es pot realitzar fins al 31 de maig

El sorteig es realitzarà el dia 1 de juny a les 14.00 hores

• El Centre de Juventut de Patraix és un dels que acull les activitats d‘Estiu Urbà

28/05/2023

El termini per a inscriure's en les activitats d'‘Estiu Urbà’, iniciativa municipal que, dirigida a persones joves nascudes entre 2008 i 2010, forma part del programa ‘Estiu Jove’, romandrà obert fins dimecres que ve, 31 de maig. I la inscripció s'ha de materialitzar a través de la web de Joventut, que assignarà les places mitjançant un sorteig que realitzarà el dijous 1 de juny a les 14 hores.
 

Este programa inclou activitats de dilluns a divendres, en l'horari de 9.00 a 14.00 hores, de caràcter nàutic en La Marina, o artístiques. També contempla propostes lúdiques en piscina i en el Casal d’Esplai El Saler. Així mateix, ofereix la possibilitat de participar en tallers sobre medi ambiente i sostenibilitat des d'una perspectiva lúdica i educativa.

D'altra banda, el període d'inscripció per a participar en la resta de les activitats del programa ‘Estiu Jove’, impulsades per a acompanyar a les persones joves durant el període estival, i ajudar-los a millorar les seues habilitats i destreses en diferents matèries d'interés, s'obrirà dissabte que ve, 10 de juny. I les places s'assignaran per l'ordre en el qual els i les joves s'hagen apuntat.

En total, l'Ajuntament ofereix més de 1500 places per a joves de la ciutat de València d'entre 12 i 30 anys. I entre les activitats programades, que es realitzaran del 29 de juny al 14 d'agost de 2023, es troben cursos d'anglés, valencià, alemany i francés. També es desenvoluparan tallers de teatre, dansa (contemporània, hip-hop, jazz i inclusiva, jazz funk) i rutes nocturnes, i altres relacionats amb el disseny (lettering, fotografia, vídeo i brodat).

A més, també s'han organitzat eixides multi aventura i iniciatives relacionades amb l’esport com per exemple rocòdrom, futbol femení, vela i rem, i altres activitats nàutiques en La Marina, i dos campaments: Viu La Natura i un en anglés.

Per a inscriure's és imprescindible que la persona participant este dins del rang d'anys de naixement indicats en cada activitat i tinga una vinculació amb la ciutat de València (residència, estudis o treball) que haurà d'acreditar. Si s'observa que la persona no compleix amb els requisits, serà eliminada de l'activitat.