Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Les Drassanes acolliran les 20 obres més destacades del Premi Senyera 2021

A partir del pròxim dijous, dia 27

• Les Drassanes acolliran fins a un total de tres exposicions diferents en les pròximes setmanes

25/01/2022

La guanyadora del Premi Senyera d'Arts Visuals de l'Ajuntament de València, “Parauladora”, de l'artista Mar Arza, forma part d'una exposició que serà exhibida des de dijous que ve en l'edifici de les Drassanes de València, en el barri del Grau. L’obra es presentará al costat de les 20 treballs més destacats que es van presentar a este premi. Així ho ha anunciat hui la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello.

 

Tello ha destacat “el grandíssim potencial que tenim a València”, i ha assegurat que “des del govern de Joan Ribó volem ajudar els professionals a fomentar les seues creacions artístiques a la nostra Ciutat”. “Per això –ha continuat- cedim un espai tan especial com les Drassanes del Grau per a acollir exposicions de diferents premis convocats per l'Ajuntament de València o els treballs realitzats en les nostres universitats públiques”.

Les Drassanes acolliran fins a un total de tres exposicions diferents en les pròximes setmanes: Les obres del Premi Senyera, les del premi d'artistes femenines DKV i l'exposició Pam Pam, que presenta 20 projectes artístics i multimèdia amb l'objectiu de visibilitzar i posar a la disposició de la societat valenciana el treball de les universitats públiques, concretament de l'alumnat dels Màsters en Producció Artística i Arts Visuals i Multimèdia. L'exposició de les obres del Premi Senyera que, com és conegut, està dotat amb 12.000 euros, s'obrirà al públic a les 19.30 hores.