S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa assessora 240 joves amb el seu servei d'orientació laboral amb itineraris personalitzats per a menors de 30 anys

Personal tècnic d'orientació laboral ajuda les persones menors de 30 anys a definir els objectius de la seua carrera professional

• Les persones interessades poden apuntar-se als telèfons 96 2087103 i 96 2087617 o per mitjà del correu infojuventud@valencia.es

15/06/2023

València Activa, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, ha assessorat 240 joves amb el seu servei gratuït d'orientació laboral a través de tallers d'ocupabilitat i itineraris personalitzats.
 

Les joves i els joves que participen als tallers aprenen a identificar el seu objectiu i competències, a localitzar les oportunitats d'ocupació i formació, a preparar entrevistes i diferenciar-se en el mercat laboral; així com a conéixer les oportunitats de pràctiques, voluntariat i ocupació a Europa.

El regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics en funcions, Borja Sanjuán, ha explicat que “amb este servei d'assessorament d'ocupació, les joves i els joves podran millorar les seues habilitats i adquirir noves tècniques que els faciliten la cerca d'ocupació, ajudant-los a afrontar els processos de selecció”.

En les tres primeres setmanes de mes es realitzen tallers grupals. El primer és d'autoconeixement i porta per nom ‘Projecte de vida professional’; el segon, ‘Passos per a buscar ocupació’ està enfocat en les entitats, eines i plataformes de major utilitat en el procés de cerca de treball; i l'últim taller grupal, ‘Ocupació i formació a Europa’, aborda qüestions relacionades amb la mobilitat internacional.

En la quarta setmana de mes, per mitjà d'entrevistes individuals, el personal tècnic ajuda el personal usuari a aclarir les seues necessitats, motivacions, habilitats i experiències, definir els objectius de la seua carrera professional i fer els passos necessaris per a aconseguir-los.

Respecte a les dades globals, més de 300 persones joves han utilitzat els serveis d'assessorament laboral oferits en l'edifici Espai Jove del carrer de Campoamor i el Centre Municipal de Joventut d’Orriols, la majoria d'ells amb una edat compresa entre 20 i 29 anys.

“Els bons resultats d'este servei mostren que ha estat positiu impulsar este servici d'assessorament laboral, personalitzat i especialitzat de la mà de professionals que coneixen les necessitats de les joves i els joves i de l'entorn laboral actual”, ha destacat Sanjuán.

Les persones interessades per este servei que s'ofereix a la Regidoria de Joventut als telèfons 96 2087103 i 96 2087617 o per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça infojuventud@valencia.es.