S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament programa 120 activitats culturals en 24 barris de la ciutat

• Cartell de la VIII edició de "Cultura als Barris"

16/09/2023

  • La VIII edició de “Cultura als barris” se celebra entre el 22 de setembre i el 5 de novembre
  • Entre les propostes culturals es troben continguts que rememoren la vida i obra de Sorolla en el centenari de la seua defunció
  • El regidor José Luis Moreno destaca que “esta iniciativa pretén fomentar el consum cultural i generar nous públics”

L'Ajuntament de València ha programat 120 activitats de diferents modalitats artístiques per a acostar la cultura a la població de 24 barris de la ciutat. Divendres que ve, 22 de setembre, comença la VIII edició del programa “Cultura als barris”, una iniciativa municipal que pretén acostar l'oferta cultural de la ciutat als barris i que en esta ocasió inclou, entre diferents propostes, continguts que rememoren la vida i obra de Sorolla en el centenari de la seua defunció.

La programació de "Cultura als barris" inclou la nova producció operística dels Arts Volants: “La ventafocs”, tallers participatius de doblatge de cinema o arqueologia, contacontes amb dansa i música en directe com “Scherezade”, estrenes de noves produccions de dansa contemporània, i propostes amb la manyaga i la llengua de signes com a noves formes de comunicació.

El regidor delegat d'Acció Cultural i Recursos Culturals, José Luis Moreno, ha recordat hui que “Cultura als Barris” “és un projecte de descentralització i democratització promogut per l'Ajuntament de València per a salvar les desigualtats que la ubicació o context sociocultural dels barris puga generar en l'accés a la cultura”, i ha destacat que “entre els objectius de la present edició destaquen el d'impulsar el consum cultural i el de generar nous públics”.

José Luis Moreno també ha ressaltat “la importància de rebre el feedback de la ciutadania, que ens transmet la seua visió i valoració després de cada activitat en un constant procés d'avaluació i millora que es duu a terme al costat de les entitats veïnals”.

En la VIII edició de "Cultura als barris" participen més de 60 companyies, artistes i professionals de la cultura, 26 bandes de música i un “destacat” elenc artístic del Palau de les Arts al capdavant del projecte Els Arts Volant.