Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa i AJEV s'alien per a fomentar la consolidació i la igualtat en l'àmbit empresarial

Borja Sanjuán: “La col·laboració pública-privada és clau per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià”

• Es reforcen les vies de col·laboració amb l'Associació de Joves Empresaris i Empresàries de València (AJEV)

21/07/2022

L'Ajuntament de València, juntament amb València Activa, reforçarà les vies de col·laboració amb l'Associació de Joves Empresaris i Empresàries de València (AJEV) per a impulsar la consolidació d'empreses joves i permetre'ls afrontar els reptes que planteja l'escenari econòmic actual. Així es va acordar durant la reunió mantinguda pel regidor responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, i el president de l'entitat, José Vicente Villaverde.

 

 “La col·laboració pública-privada és necessària per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià, una entitat que genera oportunitats per als nostres empresaris i empresàries per a impulsar la creació i la consolidació empresarial i dinamitzar el nostre sector econòmic local”, ha destacat Borja Sanjuán.

Per part seua, José Vicente Villaverde, president d’AJEV, ha assegurat que “en AJEV tenim un objectiu fonamental, que és fomentar el creixement i consolidació de les nostres joves empreses valencianes. Per a això, desenvolupem programes com a Operació Consolida, i donem visibilitat, amb AJEV Woman, a la importància de la igualtat com a clau fonamental per a este objectiu. Comptar amb el suport de l'Ajuntament de València demostra que som capaços de generar un impacte real en les nostres empreses i que continuarem fent-lo i aportant valor”.

Per a concretar esta col·laboració se signarà un conveni amb el qual es fomentarà la consolidació, s'impulsarà la visibilitat de les joves empreses i es potenciarà la igualtat en l'àmbit empresarial a través d'iniciatives com a Operació Consolida, AJEV Women o els Premis AJEV.

Operació Consolida és un programa formatiu de huit sessions on s'ajuda les empreses a detectar les seues mancances, els seus problemes i necessitats, a través de l'accés a noves fórmules que permeten enriquir els seus negocis.

D'altra banda, AJEV Woman és una iniciativa que fomenta la igualtat empresarial a través de tallers dirigits a potenciar la confiança en la dona empresària, trobades amb referents femenins en diferents sectors i un esdeveniment per a generar el màxim impacte entorn del poder de l'empatia en l'àmbit de la igualtat.

Finalment, a través dels Premis AJEV es busca reconéixer, premiar i incentivar la labor i trajectòria dels joves empresaris i empresàries de València i província a l'hora de construir i consolidar els seus negocis.