S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Palau de la Música inicia el cicle d'oci familiar Menut Palau amb l'espectacle de Ramonets i la Sedajazz Big Band Kids

El diumenge 10 de desembre, en el teatre de la Rambleta

• El concert programat per al diumenge 10 de desembre reunirà prop de 30 intèrprets sobre l'escenari

29/11/2022

El Palau de la Música inicia la nova temporada del cicle Menut Palau, dedicat a l'oci familiar i al públic infantil, amb un espectacle participatiu que tindrà lloc al teatre de la Rambleta dissabte que ve, 10 de desembre, a partir de les 12.00 hores. La cita musical reunirà la formació de música familiar Ramonets amb les xiquetes i xiquets integrants de la Sedajazz Big Band Kids. Tal com ha destacat la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, el projecte educatiu Menut Palau “conté una destacada oferta educativa per als centres escolars, però té un vessant que considerem molt important i és la destinada a l'oci en família amb espectacles de gran interés i molt participatius”.
 

Tello ha recordat que tant Ramonets com la Sedajazz Big Band Kids, són dos formacions valencianes que estan molt presents en la programació del Palau, en cicles com ‘Feretes i canconetes’ o en el Festival de Jazz. “I este és un dels nostres objectius primordials: fer costat als nostres músics i oferir entreteniment de qualitat a totes i a tots”, ha afegit.

El concert programat per al diumenge 10 de desembre reunirà prop de 30 músics sobre l'escenari, els quals interpretaran les cançons dels últims treballs que han gravat les dos formacions, amb temes tan coneguts de Ramonets com a Rock en el col·le o La iaia és la millor, juntament amb els instruments de vent i tot el talent dels xiquets i xiquetes de la Sedajazz Kids, per a arribar a una nova sonoritat i dimensió musical. Les entrades es podran adquirir a partir de demà dimecres en www.palauvalencia.com.

Ramonets és una banda de música rock en valencià orientada al públic infantil i familiar, que presenta un projecte musical didàctic que ret homenatge al mític grup de punk rock The Ramones. Realitza adaptacions al valencià de les lletres de les cançons, que van destinades als més xicotets, i oferix un espectacle que conjuga el rock’n roll, la didàctica i l'animació. La formació va guanyar el premi al Millor Disc per a Famílies als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019, que atorga la Conselleria de Cultura a través de l'Institut Valencià de Cultura.

Per la seua banda, la Sedajazz Big Band Kids és una formació infantil que naix de la inquietud del Col·lectiu de Músics Sedajazz per a despertar l'amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa. El repertori de la Sedajazz Big Band Kids es basa en la combinació d'estàndards i d'arranjaments de grans èxits de la història del pop i el rock, traduïts al llenguatge jazzístic i oberts a la improvisació.