S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament convoca el certamen de relats per la igualtat Beatriu Civera

Els textos poden presentar-se fins al 12 de juny

• El text presentat ha de ser breu, original i inèdit

12/04/2023

La Regidoria d’Igualtat convoca la setena edició del certamen de relats Beatriu Civera. L’objecte d’este certamen és la redacció d’un text breu, original i inèdit que aborde la superació dels estereotips assignats a les dones i el seu empoderament, la visibilització de figures femenines referents, la presència de dones en àmbits masculinitzats i els obstacles que han de superar en la seua trajectòria vital. Els textos poden presentar-se des de dimecres, 12 d’abril, fins al pròxim 12 de juny.
 

Podrà concórrer al certamen qualsevol persona major d’edat resident en municipis valencians. La participació pot realitzar-se de forma individual, en grup o en representació d’una associació valenciana. No podran presentar-se les persones guardonades en anteriors edicions del certamen.

Les narracions no superaran les 90 línies i poden presentar-se en castellà o en valencià. El jurat valorarà tant la qualitat literària i el tema del treball com la correcció ortogràfica de les obres. La decisió del jurat és inapel·lable.

Es lliuraran dos premis. Un d’ells, dotat amb 1.500 euros per a la modalitat de persones de 18 a 30 anys. I el segon, també de 1.500 euros, per a les persones majors de 31 anys. A més de les dos persones guardonades, s’hi publicaran els 12 millors treballs presentats sempre que, segons el jurat, tinguen la qualitat adequada.

Els textos poden presentar-se per mitjà de la seu electrònica municipal o de forma presencial al registre general de l’Ajuntament de València així com per qualsevol de les formes previstes en la llei. Per a més informació o per descarregar els formularis, consulteu la pàgina web municipal https://bit.ly/3H02LwP