S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament recorda que els animals no són joguets per a Nadal

La Regidoria de Benestar Animal impulsa, per huité any consecutiu, la campanya “No soc el teu joguet’’

• Cartell de Cristina Durán per a sensibilitzar sobre la responsabilitat d'adoptar un animal

30/11/2022

La Regidoria de Benestar Animal ha impulsat, per huité any consecutiu, i amb motiu de les compres que es fan a Nadal, la campanya “No soc el teu joguet’’. Tal com ha explicat la regidora Glòria Tello, “es tracta d’una iniciativa per a sensibilitzar la ciutadania, xiquets i adults, sobre la responsabilitat que suposa l’adopció d’un animal”.
 

Amb este objectiu l’Ajuntament ha encarregat un disseny de cartell per a il·lustrar la campanya a la premi nacional Cristina Durán. Un disseny que permet acostar a la infantesa la preocupació pel benestar i la protecció dels animals i que comptarà amb un circuit de suports publicitaris per tota la ciutat a partir d’esta setmana i fins a principis de gener.

Un suport publicitari que es complementarà amb la presència en vinils de les línies d’EMT de la ciutat, així com del canal Bussy. A més, la regidoria ha volgut encarregar tot un conjunt de merchandising amb la imatge de la il·lustració, com calendaris i marcadors de pàgines.

Tot este material acompanyarà també l’estand informatiu que la Regidoria de Benestar Animal tindrà en l’Expojove i que permetrà complementar els tallers i activitats que s’organitzen per als xiquets i xiquetes.

Cristina Durán, per la seua banda, ha dit estar “molt agraïda perquè la regidoria haja confiat en ella per fer esta campanya”. “Sempre és important continuar recordant que els animals no són joguines, no són objectes per regalar. En esta ocasió, he triat per representar esta idea, el joc de les bitles, reflectint així que no podem utilitzar els animals com a joguines inanimades i encara menys copejar-les, fent així al·lusió també a la importància d'acabar amb el maltractament animal”. “Hem de cuidar-los i mimar-los, no oblidar mai que són éssers vius i que són la millor companyia que podem tindre”, ha conclós.

La campanya de ‘’No soc el teu joguet", que la Regidoria de Benestar Animal ha consolidat estos anys al voltant de les festes nadalenques, és una més de l’esforç que s’està fent en impulsar la conscienciació ciutadana en la tinença i adopció responsable dels animals de companyia.

Al llarg de l’any s’organitzen d’altres com la referent al Pla Colonial Felí, la campanya contra l’abandonament animal a l’estiu o la referida al dia mundial dels animals, al mes d’octubre. Totes estes campanyes comparteixen l’objectiu d’incidir en l’educació com la ferramenta més útil per a aconseguir que la societat avance en la preocupació animalista.