S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament rep dos milions d'euros dels fons Next Generation per als centres esportius d'alt rendiment

• El Centre de Tecnificació d'Hoquei de Beteró rebrà una subvenció de 293.478,26 euros

15/09/2023

  • Les instal·lacions municipals beneficiades són el CEAR de judo de Benimaclet, CT de pilota de Natzaret, CT d'atletisme del Túria, CT d'hoquei de Beteró i el CT d'esport adaptat i natació de la Petxina
  • L'Ajuntament aportarà 2,19 milions més per a completar la subvenció europea, concedida per la Generalitat i destinada a modernitzar estes infraestructures i emprar energia que genere menys emissions contaminants

El L'Ajuntament de València ha rebut de la Generalitat una ajuda d'1.999.999,99 euros per a modernitzar les instal·lacions esportives municipals que tenen la consideració de Centres d'Alt Rendiment (CEAR) i Centres de Tecnificació (CT). Este import procedix de l'anomenat Pla Energia Esport 2.0 finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation.

L'objectiu d'este pla és modernitzar les infraestructures d'esta mena de centres reconeguts pel Consell Superior d'Esports (CSD), així com substituir les energies emprades actualment en el seu funcionament, per altres amb menors emissions contaminants. Totes les millores han d'executar-se abans del 30 d'octubre de 2025.

La subvenció pluriennal de quasi dos milions d'euros s'ha distribuït entre els següents cinc centres esportius municipals: el CEAR de judo de Benimaclet (489.130,43 €), CT de pilota de Natzaret (380.434,78 €), CT d'atletisme de l'estadi del Túria (456.521,74 €), CT d'hoquei de Beteró (293.478,26 €) i CT d'esport adaptat i natació de la Petxina (380.434,78 €).

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha acordat en la seua sessió ordinària d'este divendres, 15 de setembre, acceptar les cinc ajudes plurianuals concedides mitjançant resolució del director general d'Esport de la Generalitat Valenciana. Com la subvenció no cobrix íntegrament el finançament necessari per a dur a terme els projectes, que tenen un cost global de 4,19 milions d'euros, l'Ajuntament costejarà la resta amb fons propis. En este cas, l'aportació municipal ascendix a 2,19 milions d'euros.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr