S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament finalitza les obres del nou consultori mèdic del Perellonet

Ocuparà l'edifici de les antigues escoles, per la qual cosa l'alcaldia allibera espai per a les tasques administratives

• La nova ubicació del consultori del Perellonet és al carrer Amura

03/04/2023

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha visitat hui la finalització de les obres del nou consultori mèdic del Perellonet, que fins ara s'ha situat a l'edifici de l'alcaldia pedània a l'avinguda de les Gavines i que ara, després d’haver rehabilitat i adaptat l’antic col·legi del poble, es traslladarà a este espai. “Les instal·lacions no tenen ni punt de comparació. L’ambulatori tindrà ara un espai molt més gran, versàtil i modern, un canvi més que necessari. A més, l’espai de l’alcaldia deixarà d’estar ocupat per l’activitat sanitària i ara es podrà atendre millor a la ciutadania que necessita fer tràmits administratius ací”, ha dit la regidora Lucía Beamud.
 

La regidora ha assegurat que “ens trobem davant d'una nova bona notícia per als pobles de València, uns pobles que en el govern municipal de Joan Ribó tenen un aliat que valora que els pobles són igual d’importants que la ciutat i que considera que tots els veïns i veïnes són igual de prioritaris per a l'acció de govern. Des de l’actual equip de govern ens preocupem per millorar la vida de les persones que viuen als nostres pobles”, ha explicat la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud.

L’obra es recepcionarà per part de l’Ajuntament el pròxim 12 d’abril, i actualment sols queden ultimar alguns detalls. La nova ubicació del consultori auxiliar del Perellonet serà la de l'antic col·legi Grumete Javier Trénor, al carrer Amura, a una distància d’uns 40 metres de l'enclavament actual. “Millorem l’espai disponible per al consultori mèdic perquè deixarà de compartir espai amb l’alcaldia del Perellonet”, ha destacat Beamud, qui ha recordat que “la reforma integral de l’edifici ja està pràcticament finalitzada, i ha inclòs la substitució del paviment i de les instal·lacions de fontaneria i electricitat, nous enrajolats per als banys, un fals sostre, una xarxa adequada de protecció contra incendis i pintura interior”.

“Esta intervenció era una reclamació històrica dels veïns i veïnes del Perellonet que, especialment en els mesos d’estiu, veuen com s’incrementa el nombre de persones que viuen a la població; l’actual centre mèdic es quedava realment xicotet”, ha conclòs Lucía Beamud.

Recursos multimèdia

Lucía Beamud