S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València pensa ja en les Falles de 2024

La cremà dels monuments fallers tanca una de les edicions amb major participació i nombre de visitants dels últims anys

• L'alcalde de València, Joan Ribó, ha agraït la col·laboració del col·lectiu faller en el bon desenvolupament de tots els actes

20/03/2023

Han conclòs les Falles de 2023. La nit de foc i pólvora del 19 de març marca el punt de partida per a les festes de 2024. La cremà dels monuments fallers és, com cada any, el senyal per a començar a preparar les Falles de 2024. Les comissions festives es recullen després d'uns festejos multitudinaris, i posen la mirada ja en les festes de l'any que ve. Els artistes fallers guarden les eines per uns dies; floristes, indumentaristes, músics, restaurants i professionals de la fotografia fan balanç d'estos dies de tradició i color que han omplit els carrers de la ciutat.
 

Les Falles de 2024 passaran a la història com una de les edicions de major participació i presència de turistes, ciutadans i ciutadanes, visitants, fallers i falleres als carrers, els quals han pres part activa en totes les propostes del programa d'actes. La coincidència dels dies 18 i 19 de març en cap de setmana en una convocatòria plenament recuperada després de la pandèmia, ha definit unes jornades marcades per la presència multitudinària de persones als carrers i en totes les convocatòries festives.

L'Ajuntament de València ha posat en marxa els diferents dispositius de neteja, seguretat i atenció ciutadana per tal de garantir el bon desenvolupament de les activitats. L'alcalde, Joan Ribó, juntament amb el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha agraït la col·laboració del col·lectiu faller en el bon desenvolupament de tots els actes del calendari faller, i els ha animats a posar-se a la feina des d’ara mateix per a repetir este èxit en les Falles de 2024.